palautepalsta

Kysy ja anna palautetta!

Kontaktipalsta on www-sivujemme uusi palvelumuoto. Voit kertoa mielipiteesi palvelustamme ja kysyä kaikkea mahdollista pesulapalveluihin liittyvää. Tällä palstalla kerromme myös Pirkanmaan Tasopesu Oy:n tuoreimmat uutiset.

- Kyllä oli asuntovaunumme teltta kesän retkillä todella likaantunut, mutta tasopesu teki siitä kuin uuden. Otimme lisäksi homeenpoisto ja -estokäsittelyt ja nyt vain odotellaan ensi kesän reissuja.
Auli J.
- Kyl kunnon hevone puhtaan loimen tarttee. Mum miälestä ei tartte mennä Tasopesuu kauemmaks, ne hoitaa nääs homman nopeesti ja kohtuullisee hintaan.
A.Virtanen
- Monta vuotta pakkasimme likaisen venepressun talviteloille veneen kanssa. Nyt päätimme pesettää sen ja Tasopesu teki puhdasta jälkeä. Kyllä on mukava aloittaa veneilykausi keväällä puhtaan peitteen kanssa.
Tintti ja Sepeteus
Kiitos vaan, puhdasta tuli!
- Epäilin, että sänkymme petauspatjan päällisestä ei koskaan enää tule valkoista - siihen kun oli vuosien mittaan kertynyt erivärisiä ja - kokoisia läikkiä. Mutta kas vain: Tasopesussa siitä tuli lähes uuden näköinen, eikä hintakaan tuntunut pahalta.
Tarja & Pena

 

Anna palautetta ja kysy!